Palletstellingen

Palletstellingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 134

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Palletstellingen van Magazijn.nl

Palletstellingen kopen 

Voor iedere toepassing de juiste palletstelling. Eenvoudig online je palletstellingen kopen, en profiteren van scherpe prijzen, goed advies en de keuze uit veel verschillende uitvoeringen. Magazijn.nl levert zowel nieuwe palletstellingen als gebruikte palletstellingen.

Nieuwe palletstellingen van magazijn.nl

Magazijn.nl heeft een ruime voorraad nieuwe palletstellingen voor palletgewichten tot 1000 kilogram beschikbaar. Standaard framehoogtes van 3000-6000 mm en liggerlengtes van 2700 en 3600 mm die zijn gestandaardiseerd voor europallets.

De uit voorraad leverbare stellingen zijn van het merk Esnova, een bekende Spaanse fabrikant van magazijninrichting. Ben je op zoek naar nieuwe stellingen van andere fabrikanten? Bijvoorbeeld Mecalux palletstellingen, Stow palletstellingen of Schäfer palletstellingen? Neem dan contact met ons op. Ons uitgebreide netwerk en jarenlange bekendheid in de markt garanderen een scherp aanbod tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Advies magazijninrichting

Ben je bezig met een nieuw warehouse, of de herinrichting van een bestaande hal? We ondersteunen graag. We hebben ruime ervaring met het inrichten van zowel kleine magazijnen, als grote warehouses met 10.000+ palletplaatsen. Afhankelijk van je eisen en wensen kunnen we geheel vrijblijvend indelingstekeningen, calculaties, en adviezen voor je maken die rekening houden met je eigen visie maar ook met alle van toepassing zijnde NEN-normeringen, ARBO-voorschriften en het bouwbesluit. Niet alleen conventionele palletstellingen kunnen we adviseren, maar we denken met je mee over alternatieven. Of het nu oplossingen zijn voor smallegangentrucks, dubbeldiepe opslag, grotere (of juist kleinere) palletformaten, inrijstellingen, shuttlestellingen of doorrolstellingen.

Complete informatie over onze palletstellingen

Van al onze palletstellingen geven we de volgende informatie

  • De hoogte van de stelling
  • De breedte van het frame
  • Het draagvermogen van het frame
  • De vakhoogtes waarbij het draagvermogen van het frame gegarandeerd is
  • Het draagvermogen van de liggers
  • Het maximale palletgewicht
  • Het gemiddelde palletgewicht
  • De afmetingen van de liggers
  • De normering waar mee gerekend is.

Gebruikte palletstellingen

We kopen met grote regelmaat gebruikte palletstellingen in waardoor onze voorraad snel wisselt. Hier vind je onze voorraad tweedehands palletstellingen online met duidelijke informatie over merken, aantallen, draagvermogens en types. De gebruikte stellingen worden regelmatig gekocht als aanvulling op reeds aanwezige stellingen of als vervanging van beschadigde onderdelen zoals frames, schoringen of liggers

Normeringen voor palletstellingen 

Alle door ons aangeboden palletstellingen zijn doorgerekend volgens de europese normering NEN-EN 15.512. Daarnaast voldoen ze aan de eisen gesteld in het bouwbesluit. Meer informatie over alle achtergronden bij palletstellingen, omgevingsvergunningen, bouwbesluit en sterkteberekeningen vind je in onze kennisbank. Die is des te actueler nu in 2022 de Nederlandse NEN 5056 ingetrokken gaat worden en de NEN-EN 15.512:2020 met Nederlandse A-Deviatie gaat gelden.

Meer weten? Neem contact met ons op. We zijn als groep van ondernemingen lid van de NEN normcommissie Magazijnstellingen en helpen je graag.

Meer weten over palletstellingen van Magazijn.nl?

Heeft u vragen of opmerkingen over palletstellingen, de getoonde palletstellingen op deze pagina of bijvoorbeeld maatwerk palletstellingen, vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en een van onze productspecialisten neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Achtergrondartikelen

Invloed van vakhoogte op het draagvermogen van palletstellingen
In 3 eenvoudige stappen de minimale liggerlengte in je palletstelling bepalen.
De gangbreedte tussen je palletstellingen: Denk eens aan fileparkeren toen je 18 was
Made by NAZZAU Copyright © 2023 Magazijn.nl