Palletstellingen

Palletstellingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 134

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 134

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Palletstellingen van Magazijn.nl

Introductie palletstellingen

Palletstellingen zijn een bedrijfsmiddel. Vaak worden ze gebruikt om zware pallets op te slaan. Dat maakt dat ze op de juiste manier geconfigureerd moeten zijn en geschikt moeten zijn voor de lasten die je er in plaatst. Stel maar eens voor dat je pallets van 500 kg hebt. In een simpele basisstelling van 6 meter hoog kun je al snel 15 pallets kwijt. Dat betekent dat 1 palletstelling al 7.5 ton aan gewicht bevat. Reden genoeg om te kiezen voor een betrouwbare leveracier die weet welke palletstellingen het beste passen in jouw situatie

Eenvoudig palletstellingen kiezen

Er zijn tientallen producenten met per producent honderden mogelijke configuraties. Hoe vind je daarin de passende oplossing? Dat kan alleen door alle aspecten mee te nemen in je keuze. Een palletstelling alleen kiezen op basis van het gewicht per pallet dat je hebt? Dat kan, maar maakt het plaatje niet compleet. 

Wist je bijvoorbeeld dat de vakhoogte van je palletstelling van invloed is op het draagvermogen? Hoe hoger je vak, hoe lager de kracht van de stelling!

Eenvoudig een palletstelling kopen is dus maar relatief. Ook voor de kleinste palletstelling moet je een aantal basisregels in acht nemen. 

Bij alle palletstellingen die we aanbieden hebben we zoveel mogelijk informatie vermeld:

  • De hoogte van de stelling
  • De breedte van het frame
  • Het draagvermogen van het frame
  • De vakhoogtes waarbij het draagvermogen van het frame gegarandeerd is
  • Het draagvermogen van de liggers
  • Het maximale palletgewicht
  • Het gemiddelde palletgewicht
  • De afmetingen van de liggers
  • De normering waar mee gerekend is.

De samenhang tussen die verschillende waardes leggen we je duidelijk uit in ons blog. Lees daar alles over palletstellingen.

Complete magazijninrichting

Als je voorgaande gelezen hebt, snap je dat warehouse-inrichting wat meer is dan alleen wat staanders en liggers. Een overgedimensioneerde palletstelling drijft de kosten op, een ondergedimensioneerde palletstelling brengt hogere risico's met zich mee. Mocht je twijfelen over de beste keuze, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag en vrijblijvend met het kiezen van de beste oplossing voor je warehouse en tekenen desgewenst de complete inrichting voor je.

 

 

 

Made by NAZZAU Copyright © 2019 Magazijn.nl