Entresolvloeren

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Entresolvloeren van Magazijn.nl

Verdubbel je vloeroppervlak met entresolvloeren

Een in Nederland geproduceerde vloer die zelf te monteren is met onze duidelijke montagehandleiding. Iedere entresolvloer die wij aanbieden is volledig doorgerekend op de gevraagde draagvermogens en ontwikkeld met het unieke module-concept. De vloeren dragen een CE-markering wat een gecontroleerde berekeningsmethode en productie van onze entresols garandeert.

Entresolbouw in modulevorm

Onze entresolvloeren zijn opgebouwd uit modules. Door die modules, die vaste maten hebben, kunnen we goedkoop produceren en een eindproduct aanbieden dat snel leverbaar is. De online weergegeven configuraties zijn slechts een greep uit het oneindige aantal mogelijkheden dat er zijn, gebaseerd op slechts een handvol basismodules.

Aandachtspunten bij een entresolvloer - Belastingen

Bij alle door ons aangeboden entresolvloeren staan drie soorten belastingen vermeld.

  • Allereerst natuurlijk de belasting per vierkante meter. Die geldt bij alle gelijkmatig verdeelde lasten op de vloer.
  • Daarnaast geven we de puntbelasting. Dat is de maximale druk op een puntvlak van 66x66 mm op je nieuwe entresol. Hierbij kun je denken aan het voetje van een stelling die je op de vloer plaatst, of het wiel van een palletwagen.
  • Tenslotte wordt de kolomdruk gegeven. Dit is de maximaal optredende kolomdruk (en dus de belasting op de vloer waarop je entresol gebouwd wordt) die ontstaat bij een volledige 100% belasting van je entresol. De kolomdruk wordt middels een voetplaat van 200x200 mm overgedragen aan je betonvloer. Als je twijfelt of je betonvloer de druk aankan is het raadzaam een constructeur te raadplegen die kennis heeft van jouw situatie.

Alle drie de belastingen zijn van belang om de juiste vloer te kiezen. Indien gewenst kunnen we ook een offerte maken waarbij wordt voldaan aan de eisen die je hebt bij je entresolvloer.

Trappen en leuningen

In aanvulling op de entresolvloeren die we aanbieden, hebben we een compleet assortiment leuningen en trappen. De trappen sluiten normaalgesproken direct aan op je entresolvloer. Mocht de trap een kwartslag gedraaid moeten worden dan bieden we daarbij een zogenaamd bordes aan. Een klein stukje vloer met 4 kolommen dat aan je entresol gebouwd kan worden en waar de trap tegenaan gemonteerd wordt.

De open zijden van je entresol die niet afgesloten worden met een bouwkundige wand dienen voorzien te worden van een leuning. Ook voor leuningen is vanzelfsprekend regelgeving. De leuningen die we aanbieden voldoen aan die regelgeving, hebben een hoogte van 1100 mm en zijn voorzien van een schoprand. Die rand zorgt ervoor dat er niet zomaar materialen van de vloer af vallen.

Meer weten over entresolvloeren van Magazijn.nl?

Heeft u vragen of opmerkingen over entresolvloeren, de getoonde entresolvloeren op deze pagina of bijvoorbeeld maatwerk entresolvloeren, vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en een van onze productspecialisten neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Achtergrondartikelen

Invloed van vakhoogte op het draagvermogen van palletstellingen
Palletstellingen en het Bouwbesluit 2012, hoe zit het nou?
Palletstellingen en het Arbeidsomstandighedenbesluit: Keuren is verplicht
Made by NAZZAU Copyright © 2023 Magazijn.nl