Magazijn.nl koopt grote partij EAB shuttles en shuttle-stellingen

Magazijn.nl koopt grote partij EAB shuttles en shuttle-stellingen

Gisteren heeft Magazijn.nl BV met The Greenery een overeenkomst bereikt voor de demontage en inkoop van een zeer grote partij Shuttle-stellingen van producent EAB. De partij omvat onder andere 16 zogenaamde shuttles van dit in de markt zeer goed bekendstaande merk. 

Shuttlestellingen EAB

Wat zijn shuttlestellingen?

Shuttlestellingen zijn een zeer compacte manier van magazijnopslag voor homogene goederen. Een blok magazijnstellingen is opgedeeld in kanalen waarbij in ieder kanaal een groot aantal gelijke pallets achter elkaar geplaatst kunnen worden. Het transport van de pallets binnen een kanaal wordt verzorgd door een shuttle. Een shuttle is een zelfrijdende wagen voorzien van een accu die wordt aangestuurd middels afstandsbediening.

Hoeveel EAB shuttles en stellingen hebben we gekocht?

De partij die we bij de Greenery hebben ingekocht is zeer divers en bestaat uit veel verschillende configuraties. Totaal bevatten de shuttlestellingen ruimte voor ongeveer 4700 pallets / palletplaatsen. Daarnaast hebben we 16 shuttles ingekocht die we voordat ze voor verkoop aanbieden volledig gereviseerd en nagekeken worden.

Shuttles van EAB in kanaal

 

Vanaf wanneer zijn de shuttlestellingen beschikbaar voor verkoop?

Komende week starten we met het omvangrijke demontage- en revisietraject. De stellingen en shuttles komen medio maart beschikbaar voor nieuwe eigenaren waarbij we vanzelfsprekend zorgdragen voor turn-key ontwerp, bouw, 0-inspectie, instructie en indien gewenst keuringen en onderhoud.

Op zoek naar gebruikte shuttlestellingen?

Interesse? neem contact met ons op via [email protected] of bel 035-3031354

 Made by NAZZAU Copyright © 2023 Magazijn.nl