Locus Robotics krijgt kapitaalinjectie van $50 miljoen voor verdere groei

Locus Robotics krijgt kapitaalinjectie van $50 miljoen voor verdere groei

Locus Robotics heeft deze week bekendgemaakt dat het een nieuwe financiering ter hoogte van $50 miljoen heeft ontvangen van investeerder Tiger Global Management om verdere groei van de onderneming te faciliteren. 

Deze investering volgt op een eerdere ronde in februari waarin $150 miljoen werd opgehaald door de warehouserobotiseerder die haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Wilmington (MA) heeft. Participanten in deze eerdere 'Series E Funding' zijn naast Tiger Global Management, ook Bond, Scale Venture Partners en Prologis Ventures, onderdeel van warehousebouwer Prologis.

Antwoord op snelgroeiende e-commercevolumes en stijgende arbeidskosten

"In een tijd van toenemende volumes en aanhoudende personeelstekorten, onderstreept deze nieuwe financieringsronde hoe cruciaal flexibele, schaalbare en intelligente robotica-automatisering is geworden voor het magazijn en de toeleveringsketen", zegt Rick Faulk, CEO van Locus Robotics. "Locus is perfect gepositioneerd om digitale transformatie in deze enorme wereldwijde markt te stimuleren."

"We zijn onder de indruk van de bewezen technologie, het flexibele ontwerp en de klantfocus van Locus Robotics ", zegt Griffin Schroeder, Partner van Tiger Global. "De doelgroep van Locus wordt geconfronteerd met snelgroeiende e-commercevolumes, stijgende arbeidskosten en steeds veeleisender wordende klanten, en Locus is klaar om oplossingen te bieden die werken."

bron

---

Op de hoogte blijven van alles wat we publiceren?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief vol achtergrondkennis, aanbiedingen en unieke producten.

 

 Made by NAZZAU Copyright © 2020 Magazijn.nl