Dexion Roemenië breidt uit met 35% naar 13.700 m2

Dexion Roemenië breidt uit met 35% naar 13.700 m2

Dexion Roemenië, een dochteronderneming van de globaal opererende, Gonvarri Material handling groep, breidt haar ontwikkelings- en productielocatie in het Roemeense Rasnov uit met 35%. De totale oppervlakte van de vestiging groeit hiermee naar 13.700 vierkante meter.

Met 400 hoog gekwalificeerde medewerkers is de locatie één van de belangrijkste voor Dexion in Europa, en tevens één van de belangrijkste werkgevers in de regio.

Volgens het persbericht van Dexion zullen "de recente investeringen in ultramoderne apparatuur en stroomlijning van productieprocessen, de levering aan de Europese, Noord-Amerikaanse, Midden-Oosten en Aziatische markten verhogen.  De uitbreiding van de faciliteit zal de hoge normen verder versterken en de output verhogen om aan de hogere eisen van de klant te voldoen, en ook de ruimte creëren om nieuwe producten te ontwikkelen en te testen om toe te voegen aan de toch al uitgebreide productportfolio van Dexion"

8,6 miljoen vierkante meter warehouse extra 

Dexion verwacht dat de vraag naar haar traditionele, semi-automatische en automatische oplossingen verder toeneemt. Enerzijds door de blijvende groei van de e-commercemarkt en thuisbezorging welke nog werd versterkt tijdens de Covid-pandemie.

Daarbij komt dat volgens Dexion de vraag naar opslagruimte in Europa tussen 2021 en 2025 met 8,6 miljoen vierkante meter zal stijgen. Reden te meer voor ondernemingen om op zoek te gaan naar efficiënte opslagoplossingen

Lees het hele persbericht op Dexion.com

----------

Op de hoogte blijven van alles wat we publiceren?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief vol achtergrondkennis, aanbiedingen en unieke producten.

 

 

Dexion Producten op Magazijn.nlMade by NAZZAU Copyright © 2023 Magazijn.nl