Grootvakstellingen

Grootvakstellingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 192

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 192

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grootvakstellingen van Magazijn.nl

Introductie grootvakstellingen

De ideale mix van een legbordstelling en een palletstelling is de grootvakstelling. Grootvakstellingen bieden de draagvermogens die je normaalgesproken alleen bij palletstellingen ziet, maar dan in combinatie met gesloten vakken, en afmetingen die meer passen in een assortiment legbordstellingen. Met grootvakstellingen realiseer je snel grote opslagcapaciteiten in ruimtes met een beperkte hoogte. Om die reden worden grootvakstellingen vaak toegepast in orderpickomgevingen waar veel verschillende producten worden opgeslagen waardoor optimale flexibiliteit in indeling gewenst is. Magazijn.nl heeft een eigen lijn grootvakstellingen waarmee de meest voorkomende indelingen te maken zijn. Voor reparaties en naleveringen hebben we een netwerk van leveranciers die de meest uiteenlopende merken kunnen naleveren.  

Eenvoudig een grootvakstelling kiezen

Grootvakstellingen zijn in zijn algemeenheid opgebouwd uit begin- en aanbouwstellingen. De beginstellingen zijn zelfstandig te plaatsen stellingen waar aanbouwstellingen aan vastgebouwd kunnen worden. Zolang de begin- en aanbouwstellingen uit dezelfde produktserie komen en dezelfde diepte hebben, kun je ze naar hartelust combineren tot een complete stelling die vrijwel oneindig lang kan worden. Per rekdeel kun je variëren in aantal vakken en vakindeling.

Magazijn.nl heeft op dit moment twee series grootvakstellingen in haar assortiment:

  • HSG 2000 - Geschikt voor vakbelastingen van 400 kg
  • HSG 3000 - Geschikt voor vakbelastingen van 500 kg

Beide series zijn uit voorraad leverbaar en bieden diverse variaties voor de optimale inrichting van je magazijn.

Complete magazijninrichting

Als je voorgaande gelezen hebt, snap je dat warehouse-inrichting wat meer is dan alleen wat staanders en liggers. Een overgedimensioneerde palletstelling drijft de kosten op, een ondergedimensioneerde palletstelling brengt hogere risico's met zich mee. Mocht je twijfelen over de beste keuze, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag en vrijblijvend met het kiezen van de beste oplossing voor je warehouse en tekenen desgewenst de complete inrichting voor je.

 

 

 

Made by NAZZAU Copyright © 2020 Magazijn.nl