Stow Stellingen - Gebruikt

Stow Stellingen - Gebruikt

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gebruikte stellingen van Stow

Stow is van oorsprong een Belgische onderneming die in 1977 werd opgericht in Wevelgem. De onderneming breidde haar activiteiten zo sterk uit dat een nieuwe productlocatie noodzakelijk was. Wevelgem bood de mogelijkheid hiervoor niet, waardoor noodgedwongen in 1998 werd uitgeweken naar Dottignies, waar in 2006 nogmaals een grote investering plaatsvond. De productie is sinds 2006 volledig geautomatiseerd. Naast de Belgische thuishaven wordt sinds 2008 geproduceerd in Karvina in Tjechië en recent in Izmit in Turkije. Stow is onderdeel van de Avery Group

Stow Palletstellingen

Het profiel van Stow is eenvoudig te herkennen door de perforatie die een iets hellende '6' vormt. Stow levert niet alleen zelf op de Nederlandse markt maar produceert ook voor andere leveranciers als contractpartner. Zo kan het gebeuren dat je palletstellingen van Jungheinrich hebt staan, die geproduceerd zijn door Stow en een Stow perforatie hebben. Het enige verschil zijn dan de kleuren van je liggers. Ook andere leveranciers voeren Stow producten onder eigen merknaam. In deze categorie alleen originele tweedehands Stow palletstellingen. 

Stow Frames

Stow heeft een grote verscheidenheid aan frames voor verschillende afmetingen en draagvermogens. De meest voorkomende frames van Stow zijn:

  • PNFB 11, PNFB 12 & PNFB 13 - Breedte : 85 mm - Diepte : 65 mm
  • PLFB 15 & PNLB 16 - Breedte : 100 mm - Diepte : 65 mm
  • PLFB 17 & PNLB 18 - Breedte : 120 mm - Diepte : 65 mm

Per breedtemaat zijn twee stijlen met een verschillende materiaaldikte beschikbaar.

Naast de frames met een diepte van 65 mm, voert Stow ook een range frames met diepere stijlen:

  • PLFB 29,30,31 & 32 - Breedte : 120 mm - Diepte 92 mm
  • PLFB 33,34 & 35 - Breedte : 140 mm - Diepte 92 mm

Meer weten over grootvakstellingen van Magazijn.nl?

Heeft u vragen of opmerkingen over grootvakstellingen, de getoonde grootvakstellingen op deze pagina of bijvoorbeeld maatwerk grootvakstellingen, vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en een van onze productspecialisten neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Achtergrondartikelen

Invloed van vakhoogte op het draagvermogen van palletstellingen
In 3 eenvoudige stappen de minimale liggerlengte in je palletstelling bepalen.
De gangbreedte tussen je palletstellingen: Denk eens aan fileparkeren toen je 18 was
Made by NAZZAU Copyright © 2023 Magazijn.nl