Legbordstellingen

Legbordstellingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 90

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Legbordstellingen van Magazijn.nl

Legbordstellingen voor industrie , logistiek en e-commerce

Legbordstellingen zijn er in alle soorten en maten. Wij geloven in de kracht van een flexibele, kwalitatief hoogwaardige systemen voor de inrichting van alle mogelijke ruimten. 

Of het nu een gereedschapsopslag is, of een groot orderpickmagazijn. Alleen stellingen op de begane grond, of meerdere etages stellingen met tussenvloer. Wij vertegenwoordigen enkel fabrikanten die kunnen inspelen op al je vragen omtrent goederenopslag in stellingen. Neem contact met ons op voor een complete offerte. Onze project engineers kennen de ins- en outs van onze legbordstellingen en kunnen samen met jou de optimale routing in je magazijn bepalen. 

Legborden voor 85 kg tot 330 kg belasting

Schulte Lagertechniek is een Duitse fabrikant van legbordstellingen voor veel verschillende toepassingen. Gebaseerd op het zogenaamde 'Multiplus'-systeem bieden ze flexibele en oneindig te combineren mogelijkheden. De legborden zijn er in vier verschillende draagvermogens. Beginnend bij een maximum belasting van 85 kg en een legborddikte van slechts 25 mm, tot legborden die 40 mm dik zijn, en maar liefst 330 kg kunnen dragen. Ideaal voor industriële omgevingen waar hoge eisen worden gesteld aan het magazijn.

Kruisschoren of stabiliteitsverbanden 

De meeste legbordstellingen worden geleverd met kruisschoren. Dat is de gangbare manier om een stelling stabiel te kunnen bouwen. Met name in de orderpickmagazijnen worden die schoren echter regelmatig als hinderlijk ervaren. Bijvoorbeeld als een stelling dubbelzijdig gebruikt wordt en dus van twee kanten benaderbaar moet zijn. Daarvoor kunnen we horizontale stabiliteitsverbanden leveren. Die worden onder het legbord geplaatst en zitten niet in de weg bij dubbelzijdig gebruik van de stellingen

Zelf monteren of montageservice

Al onze stellingen zijn met een minimum aan gereedschap zelf te monteren. We hebben er dan ook een handzame montagehandleiding bij. Geen tijd of zin om de montage zelf uit te voeren? Dan bieden we graag onze montageservice aan. Onze VCA-gecertificeerde monteurs hebben ruime ervaring met het monteren van een enkele legbordstelling maar ook met zeer grote installaties. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Speciale oplossingen voor verschillende industriën

Naast de standaard legbordstellingen bieden we een groot assortiment oplossingen.

KanbanstellingenBandenstellingPickstellingenHoekstellingen

Meer weten over legbordstellingen van Magazijn.nl?

Heeft u vragen of opmerkingen over legbordstellingen, de getoonde legbordstellingen op deze pagina of bijvoorbeeld maatwerk legbordstellingen, vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en een van onze productspecialisten neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Achtergrondartikelen

Invloed van vakhoogte op het draagvermogen van palletstellingen
Palletstellingen en het Bouwbesluit 2012, hoe zit het nou?
Palletstellingen en het Arbeidsomstandighedenbesluit: Keuren is verplicht
Made by NAZZAU Copyright © 2023 Magazijn.nl