Serie HSG 3000

Serie HSG 3000

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 96

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grootvakstellingen serie HSG3000

De HSG3000 lijn van Holland Storage Solutions kenmerkt zich door zijn flexibiliteit in combinatie met levering uit voorraad. De grootvakstellingen zijn opgebouwd uit stalen frames die in verzinkte of grijs gecoate uitvoering besteld kunnen worden, in combinatie met verzinkte liggers. Voor wat betreft de legborden heeft u de keuze uit houten/spaanderplaat legborden of verzinkte stalen legborddelen. Met drie verschillende hoogtes, vier verschillende dieptes en vier verschillende standaardlengtes zijn talloze combinaties te maken en kunt u altijd de grootvakstelling vinden die u zoekt. Bij iedere stelling kunt u zelf aangeven of u een voorkeur voor metalen legborden of houten legborden hebt. Daarnaast is de frameafwerking (verzinkt of gecoat) alsmede het aantal legborden te bepalen.

Beschikbare maten grootvakstellingen HSG 3000

Hoogte Breedte (netto) Diepte (netto) 2000 mm 1500 mm 500 mm 2500 mm 2000 mm 600 mm 3000 mm 2250 mm 800 mm 2500 mm 1000 mm

Specificaties van de verschillende grootvakstellingen

  • Buitenmaat van een beginstelling = netto breedte + 86 mm
  • Buitenmaat van een aanbouwstelling = netto breedte + 43 mm
  • Totale diepte = netto diepte
  • Hoogte van de liggers = 70 mm
  • De stellingen zijn ontworpen op een maximale kniklengte van 600 mm (m.a.w. een maximale vakhoogte van 600 mm)
  • Niveaus zijn verstelbaar in een raster van 25 mm
  • Perforatie in de liggers voor verdeelstangen of –beugels in een raster van 200 mm
  • Maximale legbordbelasting = 500 kg bij standaardindeling
  • Bij toepassing van meer dan de standaardhoeveelheid legborden wordt de maximale belasting per legbord lager vanwege de maximale framebelasting
  • Voorbeeld: Een grootvakstelling van 2000 mm hoog heeft standaard vier legborden. De maximale rekbelasting bedraagt derhalve 4 x 500 = 2000 kilogram. Past u 5 legborden toe, dan is de maximale legbordbelasting 2000 / 5 = 400 kg.

Accessoires voor de grootvakstellingen

Voor de grootvakstellingen uit deze lijn zijn diverse accessoires beschikbaar. De liggers van de legborden zijn standaard geperforeerd waardoor de vakken kunnen worden voorzien van diverse verdeelmogelijkheden. Zowel verdeelstangen als verdeelbeugels zijn voor diverse dieptes beschikbaar. Voor dubbelzijdige stellingen zijn aparte voetplaten beschikbaar, en voor het waterpas stellen van de grootvakstellingen hebben we vulplaten die passen bij de voetplaat.

Hulp bij de inrichting?

Heeft u liever dat wij u helpen met de optimale indeling van uw magazijn met grootvakstellingen? Neem contact met ons op, en we helpen u kostenloos en vrijblijvend met de jarenlange expertise van onze medewerkers.

Made by NAZZAU Copyright © 2023 Magazijn.nl