Dexion Stellingen - Gebruikt

Dexion Stellingen - Gebruikt

Een overzicht van alle tweedehands stellingen van Dexion die we in ons huidige assortiment hebben. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op. We leveren indien gewenst ook nieuwe Dexion palletstellingen of kunnen wellicht een alternatieve oplossing bieden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over Dexion

Dexion is één van de bekendste namen in de wereld van magazijninrichting. De onderneming werd in de UK opgericht in 1937 door een Griek, Demetrius Comino. Het bedrijf bracht in 1947 haar eerste stalen opslagsysteem op de markt gebaseerd op het door Comino bedachte ‘slotted angle’ systeem.  

In 1999 werd Dexion overgenomen door de Constructor Groep die sindsdien bekend staat als Constructor/Dexion Tot de dag van vandaag is Dexion onderdeel van de Constructor Groep,waartoe onder andere ook Planned Storage Systems behoort, al is deze groep in 2018 in zijn geheel weer verkocht aan het Spaanse Gonvarri Steel Services. Alle logistieke diensten van Gonvarri zijn samengevoegd in Gonvarri Material Handling

P90

P90 is één van de bekendste palletstellingsystemen van Dexion, en is sinds 1999 op de markt. 90 staat voor de breedte van het frame. Logischerwijs is systeem P100 dan ook 100 mm breed en P120 is 120 mm breed. De perforatie van de verschillende uitvoeringen is verder volledig gelijk.

Het P90 systeem is de opvolger van de Rack 83 en MK 3 productlijnen van Dexion.

 

Made by NAZZAU Copyright © 2020 Magazijn.nl