Dexion Stellingen - Gebruikt

Dexion Stellingen - Gebruikt

Een overzicht van alle tweedehands stellingen van Dexion die we in ons huidige assortiment hebben. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op. We leveren indien gewenst ook nieuwe Dexion palletstellingen of kunnen wellicht een alternatieve oplossing bieden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gebruikte stellingen van Dexion

Dexion is één van de bekendste namen in de wereld van magazijninrichting. De onderneming werd in de UK opgericht in 1937 door een Griek, Demetrius Comino. Het bedrijf bracht in 1947 haar eerste stalen opslagsysteem op de markt gebaseerd op het door Comino bedachte ‘slotted angle’ systeem.  

In 1999 werd Dexion overgenomen door de Constructor Groep die sindsdien bekend staat als Constructor/Dexion Tot de dag van vandaag is Dexion onderdeel van de Constructor Groep,waartoe onder andere ook Planned Storage Systems behoort, al is deze groep in 2018 in zijn geheel weer verkocht aan het Spaanse Gonvarri Steel Services. Alle logistieke diensten van Gonvarri zijn samengevoegd in Gonvarri Material Handling

P90

P90 is één van de bekendste palletstellingsystemen van Dexion, en is sinds 1999 op de markt. 90 staat voor de breedte van het frame. Logischerwijs is systeem P100 dan ook 100 mm breed en P120 is 120 mm breed. De perforatie van de verschillende uitvoeringen is verder volledig gelijk.

Het P90 systeem is de opvolger van de Rack 83 en MK 3 productlijnen van Dexion.

Meer weten over grootvakstellingen van Magazijn.nl?

Heeft u vragen of opmerkingen over grootvakstellingen, de getoonde grootvakstellingen op deze pagina of bijvoorbeeld maatwerk grootvakstellingen, vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en een van onze productspecialisten neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Achtergrondartikelen

Invloed van vakhoogte op het draagvermogen van palletstellingen
In 3 eenvoudige stappen de minimale liggerlengte in je palletstelling bepalen.
De gangbreedte tussen je palletstellingen: Denk eens aan fileparkeren toen je 18 was
Made by NAZZAU Copyright © 2023 Magazijn.nl