Voor je pand en omgeving

Voor je pand en omgeving

Een veiliger Warehouse

In een operationeel warehouse is vaak een drukte van belang. Trucks rijden rond, mensen lopen rond, goederen worden continu opgepakt en weggezet. Orders worden gepicked. En dat alles zo snel mogelijk en zo efficiënt mogelijk. In een dergelijke drukte is het verstandig aandacht te besteden aan een veilig warehouse. Niet alleen om je mensen te beschermen, of je stellingen, maar ook je pand zelf. Een ongeluk zit in een klein hoekje: In een oogwenk is een truck die onverwacht moet uitwijken, of schrikt, tegen je muur aangereden of heeft een kolom geraakt. De schade die daaruit voort kan komen kan je dagelijkse routine behoorlijk verstoren met kosten tot gevolg. 

Om je pand te beschermen is het goed om een goede analyse van de mogelijke knelpunten in je warehouse te maken. Waar kan het misgaan. Waar zijn de gangpaden net wat krapper. Waar komen verschillende goederenstromen samen? Daar zitten de risico's en daar moet je wellicht bescherming plaatsen.

Voor het beschermen van je pand hebben we diverse oplossingen. Kolombeschermers, muurbeschermers, spiegels in talloze varianten, belijning, etc. Ons assortiment groeit dagelijks en er komt dagelijks meer online.

 

Advies nodig over het veiliger maken van je warehouse?

Heeft u vragen over de manier waarop u de veiligheid van uw stellingen kunt verbeteren? Neem contact met ons op, we adviseren u graag.

 

Made by NAZZAU Copyright © 2023 Magazijn.nl